Læg fliser til din bolig

Har du altid drømt om at lægge flise uden af have tiden til det? Nu kan du få det gjort let og enkelt og i forbindelse med andre projekter. Hvis du eksempelvis har overvejet at installere et jordvarmeanlæg til din bolig, giver det dig gode muligheder for at lægge fliser i indkørslen samtidig. 

Det er aldrig et godt tidspunkt at lægge fliser i indkørslen på. Eller også er alle tidspunkter gode. Det afhænger bare af perspektivet. Fliser er gode til lidt af hvert, om det er til kørsel eller gang, så skåner fliserne både din bil og dit fodtøj mod skidt og snavs, som der ligger i grus eller sand eller hvad man ellers har fyldt sin indkørsel med. 

Læg dine fliser oven på jordvarmen 

Hvis du i forvejen har planer om at grave jorden op for at lægge jordvarme ned, så kan du med god samvittighed overveje, om ikke du skal lægge fliser ovenpå. Jordvarme kræver en del gravearbejde, og der kan gå lidt tid før haven bliver grøn igen. Derfor kan du få lagt fliser som en del af jordvarmeprojektet, så slipper du både for en masse mudder rundt i indkørsel og have, og det ser også lidt pænere ud. Læs mere om jordvarme her hvor du også kan læse mere om hvor meget jordvarmeanlæg koster. 

Selvom jordvarme svarer sig bedst på landet, så er det ingen undskyldning for ikke at have en pæn og nydelig indkørsel belagt med de fineste fliser. Det gør indkørslen en fryd at vende hjem til efter en lang dag på arbejdet, og du slæber ikke alt det skidt og snavs med ind i din bolig.  

Rundt om haven har du også mulighed for at lægge fliser, som passer til havens udformning. Så kan du så græsset i fred og ro uden at betræde det og skabe flere mudderhuller. Men fliser kan du faktisk sikre dig en langt flottere have end før.