Vælg en stedsegrøn thuja hæk

Det er skønt at kunne kigge ud i haven og se masser af grønne planter, og her om sommeren er der igen mangel på flotte farver udenfor. Men det varer desværre ikke hele året, og det kan let blive lidt deprimerende at kigge ud på en farveløs have i de kolde og mørke vintermåneder. Derfor er en stedsegrøn thuja hæk virkelig en overvejelse værd til haven. 

Flot have hele året 

Haven har det med at blive lidt glemt, så snart det begynder at blive koldere udenfor, og man ikke længere tilbringer så meget tid udenfor. Men haven befinder sig trods alt stadig lige uden for vinduerne, og vi kigger på den året rundt, så det giver god mening at sørge for, at den ser pæn ud alle årets måneder. 

Det er ikke til at komme udenom, at nogle planter bare ser kedelige ud om vinteren. Men det betyder ikke, at det behøver at være tilfældet for hele haven. Hækken er højst sandsynligt den største plante, du har i haven, og det giver derfor god mening at tage udgangspunkt i den, når haven skal have lidt mere liv. Med en thuja hæk vil du kunne kigge ud på grønne, pæne blade hele året rundt, hvilket giver hele haven lidt mere liv. 

Bliv god til at passe din thuja hæk 

At passe en thuja hæk er nemmere sagt end gjort. Det kræver en del viden om thuja planterne, hvordan de skal passes, og hvor de bør plantes. Det er ikke nødvendigvis viden, som alle ligger inde med, og det er helt naturligt, at det tager noget tid, før man føler sig helt kompetent i haven.  

For at komme godt i gang med at passe din thuja hæk på den rette måde, kan det være en god idé at læse sig til gode råd og tips om thuja hæk. På Jydskevestkysten.dk kan du for eksempel læse om, hvordan du bliver bedre til at passe din thuja hæk og holde den pæn.