Alt, hvad du skal vide om november måneskærm i Tyren

Velkommen kolleger astrologifans! November lover nogle himmelske begivenheder, som vi har glædet os til at se hele året, herunder en særlig måneformørkelse i stjernebilledet Tyren. For at hjælpe alle med at følge med i og forstå denne unikke himmelske begivenhed, vil vi udforske denne kommende måneformørkelse i Tyren og lære alt, hvad vi kan om, hvad vi kan forvente. Lad os tage et kig! Hvad er en måneformørkelse? Vi giver dig et væld af oplysninger om horoskoper, astrologi og stjernetegn på Horoscoper.net. Derudover kan du få adgang til de mest populære gratis horoskoper lige her på denne side.

En måneformørkelse opstår, når Månen træder ind i Jordens skygge, hvilket helt eller delvist formørker Månen. Måneformørkelser kan kun ske under fuldmåne, når Solen, Jorden og Månen står på linje med hinanden i en lige linje. Når Månen træder ind i Jordens skygge, vil den langsomt blive mørkere og derefter komme frem igen, og den vil ofte fremstå rødlig i farven.

Måneformørkelsen i Tyren vil finde sted om natten den 30. november og strække sig ind i de tidlige morgentimer den 1. december. Den vil være synlig fra Nord- og Sydamerika, Europa, Afrika og dele af Asien og Australien.

Hvad betyder denne måneformørkelse?

Denne måneformørkelse falder på 0 grader af tegnet Tyren, som også er kendt som “Verdensaksen”. Dette punkt anses for at være meget vigtigt i astrologien, da det menes at repræsentere balancepunktet mellem lysets og mørkets kræfter, den materielle og åndelige verden og de maskuline og feminine energier.

Denne måneformørkelse er også en “supermåne”, hvilket betyder, at den vil fremstå større og lysere på himlen end en typisk fuldmåne. Dette skyldes Månens elliptiske bane, som bringer den tættere på Jorden på visse tidspunkter.

Denne særlige måneformørkelse er også vigtig, fordi den er den første i en serie på tre “blodmåner”. En blodmåne er en måneformørkelse, der fremstår rød i farven på grund af den måde, hvorpå Jordens skygge falder på Månen. De næste to blodmåner vil finde sted i april og oktober 2014.

Hvad betyder det for dig?

Virkningerne af denne måneformørkelse vil mærkes stærkest af dem, der har planeter eller punkter i deres fødselshoroskop på eller omkring 0 grader af de faste tegn (Tyren, Løven, Skorpionen og Vandmanden). Dette omfatter alle med deres sol, måne, ascendent, midthimmel eller nogen planeter i disse tegn.

Hvis du har planeter i de andre faste tegn (Tvillingerne, Jomfruen, Skytten eller Fiskene), vil du også mærke virkningerne af denne formørkelse, om end i mindre grad.

Denne formørkelse er et stærkt tidspunkt, hvor du skal rette din opmærksomhed mod din materielle verden og din fysiske krop. Med Solen i Denne formørkelse er en kraftig tid til at lægge din opmærksomhed på din materielle verden og din fysiske krop. Med Solen i Skytten og Månen i Tyren er dette en tid til at fokusere på overflod, sikkerhed og stabilitet. Det er en tid til at skabe et solidt fundament i dit liv, hvad enten det betyder at starte en ny virksomhed, købe et hus eller investere i dit helbred.

Denne formørkelse er også et godt tidspunkt til at sætte intentioner i forbindelse med dit kærlighedsliv, da Tyrens energi handler om romantik, nydelse og Blød, blid og pålidelig, Tyren er tegn for nydelse og romantik. fysisk intimitet. Hvis du er single, er det et godt tidspunkt at tiltrække en ny kærlighed til dit liv. Hvis du er i et forhold, er dette et godt tidspunkt til at genoplive passionen og uddybe forbindelsen.

Dette er også en potent tid for dem, der arbejder med jorden, såsom landmænd, gartnere og miljøforkæmpere. Denne formørkelse er en tid til at forbinde sig med naturen og bede om vejledning fra jordånderne.

Uanset dit soltegn er dette en tid til at fokusere på dit materielle velbefindende, dit fysiske helbred,