Køb en boxmadras online

Leder du efter en boxmadras 160×200?

Så skal du ikke lede længere, for hos drømmesengen.dk kan du finde et kæmpe udvalg af boxmadrasser i mange forskellige størrelser, former og design og der er helt sikkert også en boxmadras for dig og dit soveværelse!

En boxmadras er det oplagte valg til dig der gerne vil have en seng, som er nem at flytte rundt på men som også kan gøre noget helt unikt ved indretningen i soveværelset. Du kan finde boxmadrasser i mange forskellige størrelser, og farver. En anden god ting ved en boxmadras er også at den er utrolig nem at flytte rundt på. Vi har nok alle sammen prøvet det der med at skulle bære en seng op på 2 sal, det er aldrig en sjov oplevelse. Men ved at investere i en boxmadras, kan du faktisk selv løfte den op i din lejlighed og hvis du bor i hus, jamen så kan du også selv bære den ind i huset.

Boxmadrasser er også det oplagte valg til dig som døjer med ryggen, sengen giver nemlig en meget bedre støtte til din rygge og nakke fordi den er lagt direkte ovenpå toppen af sengen.

Fordele ved en boxmadras?

Der kan være rigtig mange fordele at hente, ved at investere i en boxmadras nogle af dem har vi nævnt længere oppe, men der er stadig et par stykker som vi ikke har været inde på endnu. Læs om flere fordele ved en boxmadras herunder:

  • En boxmadras er en del billigere end for eksempel en kontinentalseng eller elevationsseng
  • Du kan købe sengegavle til en boxmadras
  • Du kan finde boxmadrasser i mange forskellige størrelser
  • En boxmadras er utrolig god til dig med ondt i ryggen

Skulle det ske at du har et spørgsmål eller 2 omkring en af vores boxmadrasser eller blot noget helt andet? Så kan du med fordel sende os en mail og så vil vi vende tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.