Selvforkælelse i vintermørket

 

Der går ikke mange dage før træerne står nøgne tilbage, hærget af efterårets blæst. Det betyder at vinteren er vågnet, og er klar til at lægge sit kolde tæppe ud over det danske landskabet. For at komme bedst mulig igennem de mørke vintermåneder, så er det vigtig at man sørger for at forkæle sig selv, også i hverdagen. 

Gør hver dag helt speciel

Carpe Diem, eller grib dagen, er et visdomsord vi alle kender. Og det er faktisk vel værd at lytte til. For ikke at lade den nordiske vintermelankoli få overhånd, så er det nemlig vigtig man griber fat i hver eneste dag, og gør det bedste ud af den. Det kan være så simpelt at du starter hver eneste dag med at lave en yoga inspireret solhilsen, i det dunkle vintermørket, inden du tager et varmt bad. Hvis du sørger for at hver eneste morgen bliver startet op på en god måde, med tid til at mærke dig selv, så har du lagt til rette for at dagen bliver så god som mulig.

Det er også en god ide at bruge aftenen på noget hyggelig. Hvorfor ikke give dig selv lov til at koble af, ved at spille online blackjack? Online casino spil er en god måde at kombinere afkobling og spændende underholdning på aftenen. Hvis du er heldig så vinder du måske nogle ekstra slanter, som du kan bruge på en fin lille gave til dig selv?

 

Et balanceret liv

For at kunne generere overskud til at tage godt vare på sig selv, og de mennesker rundt en, så er det vigtig at man stræber efter at have balance i livet. Det betyder at der skal være balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Balance mellem kosthold og træning. Balance mellem de sjove og det alvorlige. For at opretholde balancen igennem vinteren, så er det vigtig at du er bevidst på dig selv, og dine omgivelser. Et nærværende liv, er et liv hvor du mærker efter.

For at være i stand til at mærke efter, skal du prioritere tid til dig selv. Det kan være igennem træning, eller meditation, men det kan også være den tiden du bruger sammen med din familie eller nære venner. Sørg også for at pleje din krop, f.eks. ved at tage en ansigtsmaske en onsdag aften, og et afslappende fodbad en fredag aften. Det er ofte i de små øjeblikke af velvære, man virkelig kan mærke at man er tilstede i sit eget liv.