Lev livet med en rollator til dine behov

 

Livet er for kort til at sidde stille. Selv når kroppen har sagt stop, så betyder det ikke, du behøver gøre det. Med en rollator kan du selv bestemme, hvornår du vil klare alt fra toiletbesøg til dagligvareindkøb. Som gangbesværet vil rollator en derfor være den perfekte løsning for dig. Den giver dig noget af den selvstændighed og frihed tilbage, som du har savnet i livet.

Livet som pensionist behøver ikke være svært, selv når man er gangbesværet. Med den rette rollator til dig kan du klare hverdagen meget nemmere, og næsten lige så godt som du kunne tidligere. Du oplever straks en langt større mobilitet og frihed til at komme rundt, som du har lyst til. Det kan kun en rollator give dig. Hvis du vil opleve en større grad af selvstændighed og frihed i dit liv, så er en rollator lige noget for dig.

Rollatoren er det sikre valg

 

Mange gangbesværede ældre vælger at holde sig indenfor, fordi de ikke kan gå. Men mange vælger det også, fordi de er bange for at falde. Kroppen og knoglerne er skrøbelige og en tur på hospitalet, er aldrig morsom, hvis man er så uheldig at falde. En rollator hjælper ikke bare med at komme frem og tilbage i hjemmet og udenfor, den sikrer dig også imod et fald. Med en rollator til at holde dig på benene, slipper du for bekymringerne i at gå ud.

De fleste rollatorer i dag laves af et materiale, der er let, stærkt og holdbart. Det betyder, at udover deres mobilitet og brugervenlighed, så holder de også til meget vægt. De er derfor perfekt egnede til at støtte dig, uanset om du er hjemme, ude og handle eller tager en tur i skoven. Dens vigtigste formål er at holde dig på benene og sikre din sikkerhed.

Plej din sundhed med en rollator

En bedre mobilitet gør dig bedre i stand til at komme rundt og besøge venner og familie til kaffe og kage. Ens socialliv er vigtigt for den mentale sundhed. Det kan være tungt at sidde derhjemme for sig selv. Selv når du får gæster, vil du også være i stand til at tilbyde dem noget fra køkkenet, som du selv kan hente. En rollator hjælper dig med at pleje dine sociale relationer, så du rigtigt kan mærke, at du lever. Det betyder alt.

En rollator sørger ikke bare for din mentale sundhed. Når du har mulighed for at gå ture, om det er rundt i kvarteret eller i skoven, så giver du også din krop lige den bevægelse den har brug for. Krop og sind hænger sammen, og når du kan komme ud og røre kroppen, så styrker det i alle henseender af dit liv.