Slap af på din ferie uden bekymringer

Selvom ferie er afslapningens tid, så kan det være svært at slippe bekymringer helt. Har du slukket for ovn og komfur? Lukket alle vinduer? Hvad med indbrud, er det nu du får ubudne gæster? Det er aldrig sjovt at spekulere for meget over det, og derfor kan du investere i et alarmsystem, inden du tager afsted. Så kan du sidde trygt og rart ved svømmepølen og endelig slappe helt af.

For at slippe for alle feriebekymringerne kan du overveje at investere i et alarmsystem, der sikrer dit hjem og dine værdier, mens I er afsted. Så kan I tage på bjergvandring med god samvittighed eller ligge og dase ved svømmepølen uden kvaler. Ferie er til for at slappe af og med et alarmsystem, der sikrer hjemmet mod ubudne gæster, kan du slippe bekymringerne.

Find et alarmsystem til din bolig

Der findes mange forskellige alarmsystemer, du kan vælge til hjemmet, men en Trueguard alarm er en sikker vinder. Hvis du investerer i en alarm fra Trueguard, så er der intet abonnement. Alarmen er din. Hvis alarmen går af, mens du er ude, så får du en besked direkte til telefonen. Så kan du handle hurtigt og effektivt derfra.

Du kan tilpasse Trueguard din bolig og vælge udstyr efter behov. Hvis du har børn, der kommer hjem og kobler alarmen fra, kan du også få besked, så du har fuld kontrol over, hvad der sker i dit hjem. Det giver tryghed, når du ved, hvem der er i huset og hvornår. Du kan også via Trueguard styre alt fra lys og strøm, så du fra afstand sikrer dig, at alt er lukket ned i huset, når der ikke er nogen.

Fuld kontrol over alarmsystem

 

Trueguard beskytter til hver en tid, både når du er ude, om du er på ferie eller bare er væk på arbejde i hverdagen. Det er fuld beskyttelse i alle døgnets timer. Med Trueguard kan du slippe for gebyrerne ved de udrykninger, der sker ved uheld eller lignende, og du kan derfor spare penge.

Du betaler kun én gang og uden abonnement. Alarmer kan gå af ved uheld og med en alarm fra Trueguard sikrer du dig fuld kontrol over dit hjem og dit alarmsystem, så du ikke ender med flere gebyrer end du ønsker.