Værd at vide inden du vælger revisor

Når det kommer til at drive din egen virksomhed, så ved du nok allerede, at du skal have styr på en del ting. Et spørgsmål mange iværksættere kommer med er spørgsmålet om hvilken revisor man skal vælge. I princippet kan alle revisorer, forhåbentligt, det samme. De følger de samme regler og praksis, men nogle kan have mere erfaring, og det kan også hjælpe dig.

Men hvad hvis du har en lille virksomhed? Behøver du overhovedet en revisor? Hvis du har et ApS og har fravalgt revision, da du stiftede det, så behøver du faktisk ikke en revisor. Det bliver først reelt et krav, når du kommer op på en vis omsætning eller størrelsen på din virksomhed kommer over nogle bestemte grænser. Indtil da er det frit valg. Der kan dog være nogle interessenter som bankerne, der kræver, at dit regnskab bliver revideret. Dette er typisk i forbindelse med låneoptagelse. Generelt er det relativt dyrt at få en revisor på, fordi nye virksomheder tjener ikke så mange penge, og dette betyder, at en stor del af overskuddet bliver brugt på revision. Dette kan man lave om på ved at vælge en billig revisor eller fravælge sådan en og vælge et billigt regnskabsprogram. Du kan finde en oversigt over begge slags inde på RevisionsPartner.dk.

Man kan dog også begynde at snakke om at revisorer er relevante uden for konteksten virksomheder. Mange danskere har investeret i kryptovaluta, og dette har medført, at de har haft en stor fortjeneste eller store tab. Dette giver måske lidt problemer med skat, og derfor kan det være en ekstremt god idé at få styr på disse forskellige transaktioner og hvordan det fungerer med skat. Her kan tjenester som BitcoinRevision.dk være meget relevante, hvor du kan finde en revisor med speciale inden for kryptovalutaer. Dette gælder både hvis du har investeret i krypto personligt eller igennem din virksomhed. Der er nemlig begrænset praksis på området, og derfor er professionel rådgivning inden for denne kategori meget vigtig.