Lav den helt perfekte pull up

Har du også lyst til at blive ekspert i at lave en pull up? Så læs med her! Pull ups er nemlig en vildt god øvelse, man kan implementere i sin træning. Der er masser af fordele ved at mestre sin pull up. Noget smart er desuden, at den kan udføres rigtige mange steder. Man kan desuden lave sit helt eget pull up bar center derhjemme.

Der findes mange forskellige slags redskaber, som man kan sætte op til pull up øvelsen. Den første og mest populære er muligvis en pull up bar. Den kan findes på nettofitness.dk/a/bedste-pull-up-bar. Den er enormt handy og smart. Det er den fordi, den nemt kan hænges op i for eksempel dørkarmen.

Pull up muligheder

Hvis man er lidt mere hardcore, kan man vælge at købe et pull up stativ. Dette er oplagt, hvis man meget plads. Det fylder nemlig lidt mere end en pull up bar. Hvis man har et godt udeareal til sin træning, kan man evt. sætte stativet udenfor. Så kan man skabe sit eget lille træningscenter. En anden mulighed, som Nettofitness tilbyder på sin hjemmeside, er en pull up bar væg.

Pull up bar væg skal fastmonteres på væggen. Den kræver lidt mere tid og håndværkerfærdigheder. Den minder lidt om en pull up bar, men den sidder i stedet fast på væggen. Derved kan man sikre, at det sidder stenhårdt fast. På den måde kan man undgå uheld og falde ned.

Hvorfor er pull up øvelsen god?

Pull ups træner rigtige mange muskler på én gang. Biceps og triceps arbejder. Det samme gør både skuldre, ryg og core. Hvis man endnu ikke er så stærk i øvelsen, kan man starte ved at lave øvelsen excentrisk. Derved kan man hurtigt bygge styrken op. Pull ups kan laves på forskellige måder. Alt efter hvad, man ønsker at træne, kan man have grebet på stangen anderledes.